Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Birou

LIVRARE GRATUITĂ

Birou "Detroit Loft"

Cod produs: HS04-F130-730
1089 lei

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
0 bucata

Dimensiuni: 104×42×79 cm

Termen de livrare: 24-48 ore


Descriere

Să ÅŸtiÅ£i, există o poezie a metalului ÅŸi a lemnului pătat de uleiuri. Asuns în măruntaiele maÅŸinii, visul demiurgic al omului pune în miÅŸcare roÅ£i zimÅ£ate, cilindri cu aburi ÅŸi lămpi electrice, dând lumii o nouă înfăţiÅŸare.

ColecÅ£ia „Detroit Loft" reuneÅŸte piese de mobilă care aduc aminte de atelierele Interbelicului, cu maÅŸini de epocă ÅŸi meÅŸteri în salopetă. Designul ÅŸi materialele folosite dau personalitate spaÅ£iului astfel amenajat cu elemente vintage industriale. Biroul „Detroit Loft", de pildă, este greu de trecut cu vederea, constituind o excelentă piesă de accent în interioare clasice sau contemporane. Biroul are cadrul confecÅ£ionat din Å£eavă metalică ÅŸi sertare din tablă oxidată. Deasupra, blatul din lemn lăcuit asigură confortul scrisului, aducând în acelaÅŸi timp un punct de contrast cromatic. PriviÅ£i ÅŸi la ofert de scaune, sigur veÅ£i găsi ceva potrivit să-l însoÅ£ească.

Această piesă de mobilă retro se livrează asamblată.

Materiale: metal, lemn


Dimensiuni

  • Lățime: 42 cm
  • Lungime: 104 cm
  • Înălțime: 79 cm
  • Greutate: 14 kg

Comandă rapid Birou "Detroit Loft" de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Birou "Detroit Loft" de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Birou "Detroit Loft", poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de .

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30