Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Birou Brooke

LIVRARE GRATUITĂ

Birou Brooke

Cod produs: PAK28521
1029 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 135×45×75 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Office table with shelves Orto pakoworld in walnut-black color 135x45x75cm
 
This corner Orto desk with shelves can help you create a comfy and productive workspace that makes it a little easier to take on any task. Need more storage? Check out this desk with built-in shelves.


 Features:
* Frame made of 18mm high quality clipboard with melamine, with resistance to wear, wear and time. Available in walnut - black color.

Dimension:
Length:          135cm
Width:              45cm
Height:             75cm

Remarks:
The product is delivered unmounted, in factory packaging and with a detailed assembly guide.
The color of the delivered product may differ from the product's color on the image.

  Dimensiuni

  • Lățime: 45 cm
  • Lungime: 135 cm
  • Înălțime: 75 cm
  • Greutate: 35 kg

  Comandă rapid Birou Brooke de pe Retroboutique.ro!

  Comandă rapid și ușor produsul Birou Brooke de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

  Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Birou Brooke, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Birouri.

  Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

  Indiferent dacă îți dorești Birouri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

  Garanţie

  Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

  Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

  Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

  Retur

  Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

  Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

  Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

   

  Specificatii

  • Culoare: Negru, Maro
  • Material: Metal, PAL
  • Latime: 45 cm
  • Lungime: 135 cm
  • Inaltime: 75 cm
  • Greutate: 35 kg

  Opinii clienti

  Adaugă un comentariu


  produse asortate
  Birou Jim Birou Jim

  LIVRARE GRATUITĂ

  Birou Jim

  738 lei
  Lampadar Jaclyn Lampadar Jaclyn

  LIVRARE GRATUITĂ

  Lampadar Jaclyn

  643 lei

  Livrare gratuită

  la peste 250 de lei

  Drept de retur

  30 zile

  Personalizare

  a peste 400 de produse

  Plata în rate

  până la 5 rate fără dobândă

  Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

  031 228 5140 contact@retroboutique.ro

  Luni - Vineri: 9 - 17:30