Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Aplică Antico Mulino

Aplică Antico Mulino

Cod produs: CS01-F98-86715
170 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 30×16×34 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Două scrinuri cu uşi grele încadrau tabloul patriarhului, peretele scării găzduia portretele mai mult sau mai puţin cunoscute ale celorlalţi discipoli. Un coridor lung, străjuit de torţe ducea în bibliotecă, unde se afla adăpostul tuturor tainelor.

Aplică stilizând forma unei torţe antice, recomandată pentru iluminarea holurilor sau a spaţiilor de trecere. De asemenea, este foarte potrivită pentru iluminatul ambiental sau drept element de accent. Are cadrul confecţionat din oţel durabil, iar abajurul din sticlă este completat de un elegant ornament metalic. Se însoţeşte foarte bine cu piese de mobilă patinată şi finisaje închise.

Sfat practic: aplicele se amplasează la o înălţime de 3/4 din distanţa podea-tavan.

Funcţionează cu un bec de până la 60W (achiziţionat separat), pe soclu E27.

Culoare: alb, maro, auriu
Materiale: oţel, sticlă

Garanţie: 2 ani


Dimensiuni

 • Lățime: 16 cm
 • Lungime: 30 cm
 • Înălțime: 34 cm
 • Greutate: 2 kg

Comandă rapid Aplică Antico Mulino de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Aplică Antico Mulino de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Aplică Antico Mulino, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Aplice.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Aplice sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Material: Metal, Sticla
 • Soclu: E27
 • Becuri: 1
 • Latime: 16 cm
 • Lungime: 30 cm
 • Inaltime: 34 cm
 • Greutate: 2 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Masă living Flossie Masă living Flossie

LIVRARE GRATUITĂ

Masă living Flossie

759 lei
Aplică aurie Irving Aplică aurie Irving

LIVRARE GRATUITĂ

Aplică aurie Irving

506 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30